Tot ce am mai de preț pentru cel preaînalt – Oswald Chambers

lei43,00

Categorie:

Descriere

Editie revizuita in limbaj contemporan

Cartea de aur a lui Oswald Chambers

tinuta grafica de exceptie
pagina de inceput pentru dedicatie
sub fiecare meditatie zilnica se afla un spatiu liniat pt. notatii personale
Cuvânt-înainte

Cu excepţia Bibliei, nicio altă carte nu a avut un impact tât de mare asupra vieţii mele cum avut “Tot ce am mai de preţ pentru Cel Preaînalt”. Inainte să ne căsătorim, soţia mea mi-a oferit această carte, pe care am inclus-o în dieta mea spirituală de fiecare zi încă de la prima meditaţie cuprinsă în ea.
Prin intermediul ei, Dumnezeu mi-a întipărit în inimnă acel adevăr preţios, esenţial vieţii oricărui credincios care doreşte cu adevărat să-L urmeze pe Hristos: cel mai important aspect al vieţii creştine este relaţia noastră personală cu Hristos.
Foarte puţini au avut acea înţelegere profundă a Persoanei lui Hristos pe care a avut-o Oswald Chambers, dar şi mai puţini au fost în stare să îi pună în lumină relevanţa de netăgăduit. Volumul de faţă nu reprezintă o comoară pe care să o admirăm, ci un mesaj care trebuie trăit.
Mă simt extrem de încurajat că aceste meditaţii zilnice remarcabile au fost actualizate prin numeroase expresii contemporane. Scopul ediţiei de faţă este acela de a fi mai accesibilă lecturii şi înţelegerii. Nici măcar un singur adevăr nu a fost schimbat câtuşi de puţin. Această ediţie a fost concepută în speranţa că va beneficia de o şi mai mare propagare în rândul generaţiei prezente şi al celor viitoare.
James Reimann a abordat acest demers cu o grijă deosebită din dorinţa de a rămâne cât mai fidel