Darwin și darwinismul – Ian McNaughton & Paul Taylor

lei20,00

Stoc epuizat

Categorii: ,

Descriere

Fie ca Dumnezeu sa le binecuvanteze eforturile menite sa arate [tuturor] celor care vor citi aceasta carte ca intr-adevar Cuvantul lui Dumnezeu este caracterizat de acuratete si de autoritate in societatea noastra contemporana.
Ken Ham, presedinte, Answers in Genesis/Muzeul Creatiei, SUA

Aceasta excelenta carte explica faptul ca evolutia teista nu reprezinta o armonizare intre stiinta si Biblie, ci mai degraba o unire paguboasa intre umanism si Biblie.

Stuart Burgess, profesor de Design si Natura, Marea Britanie, si autor al cartii Hallmarks of Design

In aceasta carte, Paul Taylor si Ian McNaughton prezinta modul in care filosofia evolutionista a schimbat conceptia stiintifica si paradigma secolelor al XIX-lea si al XX-lea. De asemenea, ei arata indepartarea de temeliile solide a inaintaşilor lui Darwin, care au fost puternic influenţaţi de unitarianism, indepartare ilustrata mai apoi in viaţa lui Darwin, prin respingerea increderii in autoritatea Cuvantului lui Dumnezeu. Gandirea evolutionista a dat nastere necredintei, si doar printr-o intoarcere la perspectiva biblica asupra creatiei putem intelege din nou in mod corect mesajul Scripturilor si invatatura despre cadere si rascumparare.

Andy McIntosh DSc, FIMA, CMath, FEI, CEng, FInstP, MIGEM, FRAeS, Profesor de termodinamica si al teoriei combustiei, Universitatea din Leeds si autor al cartii Genesis for Today.

Mulţumesc lui Dumnezeu pentru sustinatorii AIG (Answers in Genesis) si pentru pozitia lor consecventa fata de argumentatiile haotice tot mai sporite ale nascocitorilor darwinismului.
Ray Comfort, CEO al Living Waters Ministries, California, si autor al cartii The Way of the Master

Pentru standul tot mai mare de literatura care da in vileag erorile din teoria evolutiei lui Darwin, aceasta carte accesibila si de mici dimensiuni reprezinta o contributie valoroasa. Critica directa si convingatoare a darwinismului, impreuna cu perspectivele neglijente sustinute de unii crestini pe care acesta le-a generat, este tesuta intr-o alternativa bazata pe autoritatea Bibliei, caracterizata de o logica profunda si care nu intra in conflict cu stiinta buna.
Brian H. Edwards, autor, vorbitor si fost presedinte al Fellowship of Independent Evangelical Churches

In vreme ce domnii Dawkins, Hitchins si Harris castiga milioane prin vanzarea unor publicatii impregnate de inversunare, cartea Darwin si darwinismul prezinta adevarul pe intelesul tuturor, la un pret modic.
Todd Friel, prezentator la Wretched Radio