Biblia este totuși adevărată – Petru Popovici

lei16,00

Stoc epuizat

Descriere

”…nu mult va dura traiul nostru pamantesc, in curand vom pasi pe celalalt taram. Atunci vom uita si suferintele si necazurile. Am citit in ea ca este raul vietii.

Cand vom gusta din pomul vietii, vom zice: Da, am citit in Biblie ca “lucruri pe care ochiul nu le-a vazut, urechea nu le-a auzit, si la inima omului nu s-au suit, asa sunt lucrurile pe care le-a pregatit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc…”

Iar cand cerul v-a izbucni in acea cantare, care va fi ca un vuiet de ape multe, in acea cantare noua pe care n-o stie nimeni in afara de alesii Mielului, eroii Sai, in acel triumfator Aleluia, atunci vom intelege si mai bine ca BIBLIA a fost in totul ADEVARATA.

Atunci cand, ingenuncheat inaintea Tronului ceresc, ti se va aseza pe frunte cununa vietii, vei exclama cu siguranta: “Am auzit de multe ori ca BIBLIA este adevarata, dar acum vad in chip desavarsit adevarul ei.”
Ce n-ai putut cunoaste pe pamant, vei cunoaste atunci, fratele meu, si te vei bucura in veci de veci.

“Din nefericire, insa, exista si persoane care au ramas reci si indiferente in fata tuturor marturiilor mentionate aici, si nu cred ca Biblia este adevarata. Tin sa spun acum, la incheierea acestui studiu, fiecarui cititor din aceasta categorie: te vei convinge odata ca Biblia este adevarata, dar, ce convingere groaznica!”
Petru Popovici