Unul din o mie – Erroll Hulse

lei28,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

In aceasta lume agitata, ne intrebam cum e cu putinta implinirea unor promisiuni precum aceea ca pamantul va fi plin de cunoasterea Domnului, asa cum apele acopera adancul marii (Hab. 2:14; Ps. 72:19). Reforma din secolul al XVI-lea demonstreaza cu cata repeziciune se pot infaptui schimbari majore. Reforma arata cum Dumnezeu ii poate lua pe cei mai umili barbati imputernicindu-i sa predice Cuvantul care schimba vieti generand rezultate extraordinare. Reforma a fost precedata de o perioada de rugaciune reprezentata de miscarea cunoscuta drept Devotio Moderna. Cu siguranta ca trebuie sa ne rugam fara-ncetare pentru mari inviorari spirituale. Intr-adevar, promisiunile asigura o temelie pe care sa ne inaltam rugaciunile pentru trezire spirituala globala.

In scrierea acestei carti am avut in minte nevoile lumii aflate in dezvoltare, indeosebi Africa, unde istoria bisericii este prea putin cunoscuta. Exemplul catorva pastori inzestrati din trecut ne poate sluji drept inspiratie astazi.

ERROLL HULSE este pastor, conferentiar si autor. De asemenea, el este editor si fondator al revisteiReformation Today, jurnalul oficial al organizatiei International Fellowship of Reformed Baptists (Fratia Internationala a Baptistilor Reformati), prin care se urmareste crearea unei unitati intre liderii baptisti din intreaga lume care cred in doctrinele harului. Erroll Hulse participa la diverse activitati misionare in tari precum Australia, Indonezia, Camerun, Namibia, Brazilia, Argentina, Africa de Sud, America si Canada. El si sotia sa, Lyn, locuiesc in Leeds, Anglia.