Toți întotdeauna – Bob Goff

lei33,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Cum o mai duci cu oamenii din jurul tău?

„Să vă iubiți unii pe alții!“
—Ioan 13:34
Ușor de zis, greu de făcut.

Cineva a încercat odată să-L prindă pe Isus cu vorba și L-a întrebat care era cea mai mare dintre porunci. Probabil că bărbatul se așteptă la un plan, însă Isus i-a vorbit despre scopul Său. El a afirmat că porunca cea mai mare era să-L iubească pe Dumnezeu cu toată inima, cu tot sufletul și cu tot cugetul. Apoi, fară să răsufle, Isus i-a oferit bărbatului un sfat nesolicitat, dar practic. Isus i-a spus că trebuie să-și iubească aproapele ca pe sine însuși.
Adică să devină dragoste.
E ușor să iubești oameni buni, amabili și smeriți. Dar ce te faci cu cei dificili și antipatici? Ce te faci când cauți un prieten adevărat, dar dai peste o lume întoarsă pe dos? El nu ne oferă o rețetă standard despre cum trebuie să trăim în comunitate, însă ne pune la dispoziție ingrediente de calitate:
El ni-i dăruiește pe toți, întotdeauna.
Dacă vrei să faci lucrurile așa cum trebuie, atunci este nevoie de toți pentru a reuși. Lucrul acesta nu se va realiza într-o singura zi și nici în două. Va fi nevoie de întotdeauna.

Bob Goff este fondator și director execu­tiv la Restore International. De asemenea, este partener al firmei de avocatura Goff & DeWalt, din Washington, consul onori­fic pentru Republica Uganda în Statele Unite și profesor adjunct la Pepperdine Law School (Malibu) și Point Loma Nazarene University (San Diego).
Este căsătorit cu Maria și au trei copii: Lindsay, Richard și Adam.