Tandrețea luptătorului – Stu Weber

lei24,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

“E vremea sa se arate adevaratii barbati!”

Nu ne vine usor sa traim ca barbati, mai cu seama intr-o cultura nesigura de semnificatia masculinitatii. Ce vor femeile? – se intreaba multi barbati. Ce asteapta oamenii de la mine? Care sunt nevoile copiilor mei?

Lider. Protector. Prieten. Iubit.

Barbatilor li se cere sa indeplineasca o mare diversitate de roluri. Iar obtinerea unui echilibru intre toate acestea se poate dovedi o sarcina extrem de dificila. Insa Dumnezeu ne-a pus la indemana un puternic plan de lucru pentru realizarea unei masculinitati echilibrate, iar Stu Weber, in Tandretea Luptatorului, arunca o privire patrunzatoare, cu potential transformator, in tainele acestui proiect.

Un “tandru luptator”, asemenea unui cercetas de caravana, vegheaza la tot ce se poate ivi pe drumul de urmat; el isi respecta angajamentele, chiar daca nu ii este intotdeauna usor; are o inima ce bate cu tandrete sub platosa armurii; admite ca se afla “sub ordinele unui superior”; invata sa vorbeasca “limba femeii”; intelege ca viata sa va afecta generatii intregi; practica “lansarea copiilor sai” din tolba de sageti; se infrateste cu alti barbati si, mai presus de orice, se aseamana tare mult cu Cristos.

Trasaturile acestea pot deveni si ale tale! Descopera calea inspre o masculinitate echilibrata prin TANDRETEA LUPTATORULUI si afla care sunt intentiile lui Dumnezeu pentru fiecare barbat.