Minciuni pe care le cred bărbații – Robert Wolgemuth

lei38,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Minciuni pe care le cred bărbații, și adevărul care îi eliberează
Clară, interesantă, lucrată cu măiestrie și, mai presus de orice, ancorată în Adevăr. Această carte va schimba viețile multor bărbați. — BOB LEPINE

Minciunile apar în diferite forme și dimensiuni. Cele „micuțe” pot să includă un răspuns dat polițistului care ne trage pe dreapta din cauza presupusei viteze. „Nu, domnule, nici măcar nu mi-am dat seama că am depășit limita legală de viteză”. Sau, ar putea fi vorba de ceva mult mai grav, așa cum sunt minciunile celor care își înșală partenerii.

Însă minciuna în orice formă și de orice dimensiune are consecințe, iar acest adevăr nu este nou, îl știm de foarte multă vreme.

Probabil că nu vei fi surprins să afli că temelia acestei cărți este Biblia. Vei găsi explicații și perspective scripturale de la început până la sfârșit. Cuvântul lui Dumnezeu ne vorbește despre minciuni pe care bărbații le-au crezut încă de la creație – și pe care le cred și în ziua de astăzi. Ne vom da silința să identificăm câteva dintre aceste neadevăruri, să le analizăm și să le smulgem din rădăcină.

Minciunile cele mai periculoase sunt și cele mai atrăgătoare. Ele se deghizează într-un lucru bun, încântător și înțelept (Geneza 3:6). Din fericire, în această carte practică și pătrunzătoare, Robert Wolgemuth nu doar că demaschează neadevărurile, dar ne și învață să le privim așa cum sunt. Ce bine mi-ar fi prins să fi avut la dipoziție această carte acum patruzeci de ani! — GEORGE GRANT

ROBERT WOLGEMUTH este autorul a peste douăzeci de cărți, multe devenite bestseller, printre care se numără She Calls Me Daddy, notele pentru Dad`s Devotional Bible, The Most Important Place on Earth și What`s in the Bible, scrisă în colaborare cu regretatul dr. R.C. Sproul. Robert a crescut într-un cămin în care să spui adevărul a fost un lucru important. Al patrulea copil al tatălui său, un pastor german protestant, Robert, alături de ceilalți frați și surori, a cunoscut valoarea pe care o are fiecare cuvânt pe care îl spunem. În casa lor erau interzise nu doar minciunile, oricât de mici, dar și exagerările de orice fel. Adevărul trebuie prețuit și autorul a pus între copertele cărții această moștenire valoroasă. Robert este însurat cu Nancy DeMoss Wolgemuth. Are două fiice căsătorite, doi gineri, cinci nepoți și un nepoțel adoptat.