Irezistibil în ochii lui Dumnezeu – Steve Gallagher

lei20,00

Categorie:

Descriere

Cartea aceasta constituie o harta care ne arata drumul anevoios, dar plin de satisfactii pe care putem pasi pentru a iesi din groapa mandriei si a ajunge pe pasuinile verzi ale smereniei. Inainte sa ne apropiem de taramul binecuvantat al umilintei, trebuie sa ne facem mai intai curajul de a ne cerceta viata, aratandu-ne dornici sa dam in vileag orice forma a mandriei sis a o indepartam, pentru a sta asa cum se cuvine inaintea unui Dumnezeu sfant.

STEVE GALLAGHER este un consilier crestin evanghelic. A absolvit Facultatea de Arte la Sacramento City College si apoi a dobandit titlul de Master in slujirea pastoral la Master’s International School of Divinity.
A scris 14 carti, printre care bestsellerul La altarul idolatriei sexuale, Intoxicat de Babilon, Fermi in fata Marii Apostazii si Durata vietii noastre in lumina vesniciei.
De multi ani Steve si Kathy slujesc intre persoanele inrobite de pacatele sexuale si au fost martori la modul inc are Dumnezeu a schimbat multe vieti in mod minunat. “Dumnezeu m-a chemat sa slujesc barbatilor care se confrunta cu pacate sexuale, spune Steve, dar povara din inima mea este sac hem Biserica sa se intoarca la trairea in sfintenie.” In 2008, Steve si Kathy s-au retras din conducerea organizatiei Pure Life Ministries si si-au dedicat restul vietii acestei noi chemari.