Încrederea în Dumnezeu – Jerry Bridges

lei27,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

De ce este mai ușor să-L asculți pe Dumnezeu decât să ai încredere în El?

Pentru că ni se pare logic să-L ascultăm pe Dumnezeu. În cele mai multe cazuri, legile Sale par rezonabile și înțelepte și, de regulă, chiar și atunci când nu vrem să ascultăm de ele, recunoaștem că sunt bune pentru noi. Adesea însă circumstanțele în care ajungem sfidează orice înțelegere omenească. Confruntați cu asemenea situații neașteptate care par nedrepte, iraționale sau chiar înspăimântătoare, ne simțim derutați și frustrați. Nu trece mult, și începem să ne îndoim de grija lui Dumnezeu pentru noi sau de faptul că El este stăpân peste viața noastră.

Necazurile sunt greu de îndurat și pot fi chiar și mai greu de înțeles. Dacă Dumnezeu chiar este stăpân pe situație, de ce a îngăduit acel tragic accident de mașină sau pierderea acelui loc de muncă atât de important? Îndoindu-ne de grija Lui pentru noi, ne întrebăm: „De ce îngăduie Dumnezeu asta?” sau „Cu ce am greșit?”

Străduindu-se să-și întărească propria încredere în Dumnezeu în mijlocul necazurilor, Jerry Bridges a început un studiu biblic de durată pe tema suveranității lui Dumnezeu. Ceea ce a aflat i-a schimbat viața, iar acum, în Încrederea în Dumnezeu, ne împărtășește roadele acelui studiu. Începând să explorăm sfera puterii lui Dumnezeu peste popoare, natură și detaliile vieții oamenilor, vom începe să-L cunoaștem mai bine, vom descoperi că avem mai multă încredere în El. Chiar și când viața aduce suferință.