Goliat trebuie să cadă – Louie Giglio

lei35,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Cum să câștigi lupta împotriva uriașilor tăi

Dacă uriașii noștri cad, lucrul acesta I se datorează lui Isus. El este ucigașul de uriași. Eroul acestei istorisiri (al istorisirii noastre) nu este un tânăr băiat cu praștie, ci un Salvator îmbrăcat în trup de om care a murit pentru a pune capăt oricărui lucru care a încercat să ne răpească viața.

Frica
Respingerea
Dependența
Mânia
Comoditatea
… trebuie să cadă

Te-ai simțit vreodată așa cum s-a simțit regele Saul în fața lui Goliat? Există în viața ta un uriaș care te amenință… un adversar sau o fortăreață care îți reduce capacitatea de a trăi o viață împlinită și liberă? Încremenit sub constrângerea respingerii, a fricii, a mâniei, a comodității sau a dependenței, s-ar putea să pierzi din vedere promisiunea pe care ți-a făcut-o Dumnezeu: Poți să trăiești o viață de victorie! Nu te mulțumi cu mai puțin. Acesta este motivul pentru care Dumnezeu l-a redus la tăcere pe uriașul tău o dată pentru totdeauna.

În cartea Goliat trebuie să cadă, Louie Giglio prezintă un aspect nou al relatării clasice despre David și Goliat. Secretul unei vieți trăite în libertate față de uriașii noștri nu depinde de o mai mare măiestrie în mânuirea praștiei, ci de ațintirea privirilor noastre asupra singurului Biruitor al uriașilor, Isus. Pune-ți nădejdea în El și vei vedea căderea lui Goliat.

Louie Giglio este pastorul bisericii Passion City, autorul mai multor bestselleruri și vorbitor de succes în cadrul conferințelor pentru tineri. Este fondator al mișcării Passion, al cărei scop este să investească în generația actuală de tineri pentru a-L cunoaște pe Isus. Louie și soția lui, Shelley, locuiesc în Atlanta, Georgia.