Femeia plăcută lui Dumnezeu – Dorothy Kelley Patterson

lei30,00

Categorie:

Descriere

Dorothy Kelley Patterson scrie: “De-a lungul anilor am ajuns sa ma conving ca cea mai mare nevoie a femeilor in lumea aceasta este un cuvant de la Dumnezeu. Cred din toata inima ca si femeilor din generatia noastra le vorbeste Cuvantul lui Dumnezeu la fel de clar si autoritar cum le vorbea femeilor din primul secol sau chiar femeilor din vremurile vechi-testamentale. Aceste principii vesnice s-au dovedit adevarate, fiind insusite de o seama de femei de-a lungul timpului.

Scurtele meditatii folosite in carte sunt de natura sa deschida inimile femeilor la Cuvantul lui Dumnezeu in cele mai practice moduri cu putinta—in viata personala, in camin, la sarbatori, in slujirea lui Dumnezeu si a propriei tari. Intr-adevar, prin aceste pagini vreau sa impartasesc si sa lamuresc Cuvantul lui Dumnezeu, insa stradania mea este insotita de experientele personale si de cateva aplicatii practice.”

Dr. Dorothy Kelly Patterson este profesor universitar de teologie la Southwestern Baptist Theological Seminary. Casatorita cu prof. dr. Paige Patterson, Rectorul Southwestern Baptist Theological Seminary, si autoare a numeroase carti, Dorothy Patterson este o persoana extrem de activa, care de-a lungul carierei sale universitare a purtat discutii cu diverse personalitati ale lumii religioase si politice precum papa Ioan Paul II, presedintele american Ronald Reagan si prim-ministrul israelian Menachen Begin. Inainte de toate insa, Dorothy Patterson se considera o gospodina, dedicandu-si cea mai mare parte a timpului familiei, copiilor si nepotilor.