Doamne, învață-ne să ne rugăm! – Valy Văduva

lei16,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Intr-o zi, Isus Se ruga intr-un loc anumit. Cand a ispravit rugaciunea, unul din ucenicii Lui I-a zis: „Doamne, invata-ne sa ne rugam, cum a invatat si Ioan pe ucenicii lui.” Luca 11: 1
Pentru orice crestin practicant, pentru orice copil al lui Dumnezeu, rugaciunea nu este optionala, ci obligatorie. De aceea, eu insumi ma rog ca randurile asternute pe aceste pagini sa fie folosite de Duhul Sfant atat ca o edificare mai buna in domeniul rugaciunii, cat si ca un imbold pentru a ne ruga neincetat. Nu incape indoiala ca, pentru a avea parte de o viata duhovniceasca imbelsugata, este necesara practicarea disciplinelor spirituale – evident, nu intr-un mod formal sau legalistic, ci sub imperiul harului si sub calauzirea Duhului Sfant.
(Din Prefata)

Valy Vaduva este un slujitor ordinat si un pasionat iubitor al Cuvantului lui Dumnezeu. El si-a luat masteratul in formare spirituala si leadership la Universitatea Spring Arbor din SUA si diploma de inginer mecanic de la Universitatea Politehnica din Bucuresti. Impreuna cu Elena, sotia lui, a fondat organizatia crestina Upper Room Fellowship Ministry. El este atestat ca life coach din partea American Association of Christian Counselors. De asemenea, este implicat in mod activ in calatorii misionare locale si internationale cu scopul prezentarii unor seminare axate pe tema cresterii spirituale si a uceniciei crestine. Valy si Elena au patru copii casatoriti si doi nepoti. In prezent, ei locuiesc in Michigan, SUA.