Cum să scapi de îngrijorare pentru… Totdeauna – Elizabeth George

lei24,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

DESCOPERA CUM ESTE SA FII ELIBERAT DE INGRIJORARI PE TERMEN LUNG

Te ingrijorezi? Pentru lucruri mari? Pentru lucruri mici? Din cauza ingrijorarii, nu mai ai pace si bucurie? Vino alaturi de Elizabeth George, scriitoare de succes si invatatoare biblica indragita, pe masura ce se confrunta direct cu aceasta chestiune, pe baza invataturilor pe care le desprinde din Cuvantul lui Dumnezeu si din experienta personala, pentru a ne descoperi secretele de care avem nevoie pentru a invinge ingrijorarea o data pentru totdeauna.

Elizabeth recunoaste ea insasi ca este greu „sa lasi in urma si sa-L lasi pe Dumnezeu”, si iti ofera sfaturi practice, pas cu pas, care te vor ajuta…
– sa-ti schimbi punctul de focalizare
– sa gasesti partea pozitiva in situatii negative
– sa stii ce ai de facut cand te simti coplesita
– sa dezvolti aptitudini proactive pentru a preveni anxietatea
– sa stii ca Cristos este mereu cu tine

Cartea include un ghid de studiu complet care sa te ajute pe tine sau grupul din care faci parte sa aplici adevarurile lui Dumnezeu si sa revendici promisiunile Sale. Poti scapa de ingrijorare… pentru totdeauna!

ELIZABETH GEORGE, ale carei carti s-au vandut in peste 5 milioane de exemplare, este autoarea cartilor O femeie dupa inima lui Dumnezeu, Femeile remarcabile ale Bibliei si Walking with the Women of the Bible (O plimbare cu femeile din Biblie n.tr.). De asemenea, este o oratoare indragita la evenimentele pentru femei crestine. Elizabeth si sotul ei, Jim, sunt parinti si bunici, si sunt activi in lucrare de peste 30 de ani.