Cum să avem o inimă fericită – Vlad Schlezak

lei25,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Structurată pe două capitole – fiecare aproximativ cât o carte, lucrarea medicului Schlezak întoarce pe toate fețele gândirea rațională și emoțională, apoi propune rețeta schimbării mult așteptate: înnoirea în Hristos. Volumul este un adevărat rețetar, un mix bio-socio-spiritual care pune nu doar degetul pe rană, nu doar pansamente de ameliorare, ci vindecă definitiv rana. Rănile. Analizate riguros din prisma duetului cauză-efect, emoțiile, personalitatea, vinovăția, exagerarea, mânia, mândria, stigmatizarea, tulburările, etichetarea etc. nu sunt decât niște “ochelari murdari”, cum ar zice Vlad, pe care trebuie să-i curățăm cu minuțiozitate, dacă dorim să avem o inimă fericită, mulțumită. Iar despre oamenii care sunt mulțumitori, înțeleptul Solomon spunea că au în fața ochilor un ospăț necurmat. Vă doresc poftă bună! Dar insist să-l ascultați pe dr. Schlezak: dați jos ochelarii emoționali sau mintali. Și faceți din ei o singură pereche: inima și cugetul să fie la o palmă una de alta.
Drum bun pe calea scrisului, Vlad! Știi bine că verba volant, scripta manent. Așteptăm următoarea ta provocare! Bless you!

— Dr. Nicolae Geantă, pastor, profesor, evanghelist, scriitor

O altă carte “Cum să”?… Doctorul Vlad continuă să ne surprindă cu capacitatea lui de analiză. Tratând subiecte foarte delicate și totodată foarte importante, emoțiile și gândirea sănătoasă, el face o incursiune în mintea omului, aprinzând Lumina Scripturii cu care confruntă lumea gândurilor noastre. Scriptura ne spune clar că suntem așa cum gândim, deci gândind corect duhovnicește, vom deveni oameni maturi în gândire, simțire și comportament. Neîndeletnicindu-ne cu aceste lucruri, se întâmplă foarte des să rămânem sufletește firești. Toate acestea spre paguba noastră. Vlad descoperă o serie de tipare ale gândirii greșite și aduce soluția biblică pe care Dumnezeu o are pentru fiecare dintre noi. În vâltoarea informațională de tot felul, de la 5 pași pentru bunăstarea financiară, 3 pași cum să ai o căsătorie fericită și 7 minute de sport pe zi pentru ca celulita să te părăsească… cred că această carte, “Cum să avem o inimă fericită”, este mai mult decât binevenită. De ce? răsună întrebarea unui om care nu își găsește pacea. Răspunsul este că mai întâi ai nevoie de o inimă fericită și apoi toate celelalte lucruri vin la rândul și la timpul lor. O carte accesibilă, inteligentă, înțeleaptă și duhovnicească, ce le poate aduce un foarte mare beneficiu celor care o vor aprofunda și aplica.
Vlad, dragul meu prieten, aștept deja următoarea carte. Mai vârstnicul tău frate, Claudiu Lăpădat, care crede în tine și te susține.

— Claudiu Lăpădat, pastor, evanghelist