Culmi de neatins – Gigi Filip

lei29,00

Categorie:

Descriere

Care sunt culmile din viata?
Cate dintre ele ai reusit sa le atingi?

Poate ca ai obosit sa tot lupti si sa tot esuezi! Poate ca te-ai gandit ca e timpul sa renunti, pentru ca, oricum, culmile din viata ta par imposibil de atins…

In cartea “Culmi de neatins” vei descoperi ca nu e timpul sa renunti! Tu… poti atinge culmile din viata ta!

Lucrarea de fata se inscrie in categoria cartilor care se lectureaza cu creionul in mana, pentru ca, in fiecare capitol, vei gasi informatii demne de a fi puse in aplicare. Vei invata cum sa ai o atitudine responsabila in fata provocarilor vietii. De 15 ori sunt referiri clare, in carte, la responsabilitatea personala care face diferenta dintre a esua si a reusi!

Iti doresti sa fii responsabil de o reusita sau de un esec?

Autorul imbina citatele cu maiestrie, conferind cuvantului scris acea greutate bogata in semnificatii care te determina sa revii din nou si din nou asupra textului.

Aventura de-acum incepe! Invata sa atingi culmile de atins!

Fiecare dintre noi intalnim frecvent munti in calea noastra.
Unii aleg sa-i ocoleasca, fara sa-si imagineze macar posibilitatea hazardarii in escaladarea lor pentru a-i cuceri.
Altii isi doresc din toata inima sa se vada in varf; asa ca incet, anevoios, incepe escaladarea culmilor rand pe rand cu sacrificii mari si riscuri, uneori transpirati, alteori sangerand pana la epuizare, avand chiar si tendinta de a renunta la un moment dat. Totusi continua cu perseverenta si responsabilitate maxima. Ajuns in varful unei culmi, este imposibil sa nu perceapa mireasma reusitei, cu care se desfata un învingator.

Am cautat mult o imagine care sa fie in acord cu ce vreau sa transmit. Asa am ajuns la imaginea de pe coperta. Stancile abrupte din primul plan, care par de necucerit, inspira totusi putina incredere fata de stancile din al doilea plan, care par chiar imposibil de cucerit. Chiar daca sunt stanci alunecoase si reci, in varful unora se va gasi o speranta de viata, o speranta de supravietuire, asa cum razlet apare câte un copac. Numele meu deasupra celor mai inalte stanci, sugereaza ca se poate ajunge acolo.

Culmile(provocarile) care apar in viata noastra, ar trebui cucerite si nicidecum ocolite!