Credință și îndoială – John Ortberg

lei31,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Daca cel mai important cuvant este cel din mijloc?

Tanjesti dupa certitudinea ce invinge orice urma de indoiala ca ai mizat cu viata ta pe adevar si ca de cealalta parte a cerului, in vesnicie, nu vei avea surprize? Vreau insa sa-ti spun ca si cei mai renumiti crestini pentru credinta lor profunda – oameni ca Billy Graham, Martin Luther si Maica Tereza – s-au luptat cu intrebari fara raspuns, de multe ori dureroase.

Deseori percepem indoiala ca fiind opusul credintei, insa e posibil ca indoiala sa ne consolideze relatia cu Dumnezeu? In opinia lui John Ortberg insasi natura credintei reclama prezenta incertitudinii. In aceasta examinare sincera a unei vieti de credinta, el traseaza linia de demarcatie intre credinta si necredinta; nu este atat de mult o linie despartitoare intre doua tabere ostile, cat mai ales un tais care trece prin fiecare suflet. Inspirata din propria lupta a lui Ortberg cu credinta si indoiala, cartea aceasta te va provoca, te va mangaia si te va inspira cu adevarul ca Dumnezeu ne vrea in intregime – cu tot cu indoielile noastre.

John Ortberg este autor, conferentiar si pastor al Bisericii Prezbiteriene din Menlo Park, California. A publicat mai multe carti, printre care: Toti sunt normali pana ajungi sa ii cunosti; O dragoste mai presus de ratiune; Dumnezeu e mai aproape decat crezi si Cand se incheie jocul, totul se intoarce in cutie. John si sotia sa, Nancy, au trei copii.