Coplșit – Perry Noble

lei26,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Esti stresat? Te simti coplesit?

Iata o veste buna: Nu esti singur!

Nimeni n-a zis vreodata ca viata va fi usoara. Prins in lupte financiare, conflicte maritale, probleme de sanatate si obisnuitele probleme cotidiene, e usor sa te simti apasat si captiv in cursa circumstantelor din viata ta. In perioade ca acestea, este tentant sa te dai batut si sa renunti la lupta.

Ei bine, n-o face!

Perry Noble a experimentat el insusi ce inseamna sa stai pe marginea abisului. In cartea aceasta iti impartaseste cateva secrete pentru a rupe o data pentru totdeauna lanturile anxietatii si ale disperarii. Pornind de la premisa ca totul se schimba atunci cand ne mutam concentrarea dinspre circumstantele noastre spre Cristos, Perry le prezinta cititorilor un plan radical pentru invingerea stresului, ingrijorarii, depresiei si anxietatii, astfel incat sa putem fi liberi sa experimentam viata din abundenta si plina de bucurie pentru care am fost creati.

Dumnezeu stie ca esti frunstrat. Stie ca esti obosit. Iti cunoaste framantarile. Insa El stie si cum vor decurge lucrurile in viitor. El este mai mare ca orice problema cu care ter confrunti tu… asa ca nu renunta la Dumnezeu. La urma urmei, El nu a renuntal niciodata la tine!