Cele 5 visuri ale oricărei femei – Sharon Jaynes

lei33,00

Categorie:

Descriere

La ce visezi tu?

Avem dorintele acestea de cand ne stim: sa fim frumoase, sa fim mirese, sa fim mame, sa fim fiice pretuite si sa avem o prietena foarte buna. Dar, pentru multe dintre noi, viata nu a iesit asa cum ne-am asteptat noi. Indragita autoare si invatatoare, Sharon Jaynes, ne provoaca sa ne stergem de praf sperantele si sa indraznim sa visam din nou – prin ochii lui Dumnezeu.

Esti gata sa risti sa speri ca Dumnezeu inca mai are visuri pentru viata ta? Ca nu te-a uitat? Pune-ti ferm mana ta in a Lui, respira adanc si incepe calatoria spre un loc pe care nu credeai sa-l gasesti vreodata: visurile pe care Dumnezeu le-a pregatit dintotdeauna pentru tine.

Sharon Jaynes este o oratoare si invatatoare biblica inspirationala internationala, implicatat in conferinte si evenimente pentru femei. De asemenea, a scris diverse carti, inclusiv Devenind femeia visurilor lui si What God really Things About Women ( Ce gandeste Dumnezeu cu adevarat despre femei). Sharon si sotul ei, Steve, au un fiu adult, Steven, si locuiesc in Carolina de Nord.

“Cu blandete, Sharon Jaynes si-a pus degetul pe pulsul femeilor. A auzit strigatul inimilor noastre si ne intelege pana si visurile pierdute.” Patsy Clairmont – autoare si oratoare

“Cele 5 visuri ale oricarei femei si modul in care Dumnezeu vrea sa le implineasca ne aminteste ca planul etern al lui Dumnezeu pentru vietile noastre e mult mai amplu si mai uimitor decat orice am putea cere sau imagina noi.” – Karol Ladd, autoarea cartii Puterea unei mame pozitive