Când ți s-a greșit – Erwin W. Lutzer

lei19,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Ți s-a greșit.

Au fost spuse minciuni despre tine? Ai fost respins? Poate ai fost victima abuzului. Poate fi o promisiune încălcată. Sau cineva ți-a trădat încrederea. Este de înțeles să fii mânios. Aceste cicatrice strigă după dreptate! Dar ce se întâmplă dacă dreptatea nu este posibilă pe acest pământ? Ce se întâmplă dacă pericolul nu poate fi înlăturat? Ce se întâmplă atunci?

Trebuie să iei o decizie. Poți să te ții tare de mânia ta până suferința va construi o închisoare de amărăciune. În acest caz vei trăi o viață fără putere și plină de durere. Sau poți alege să ierți. Erwin Lutzer aduce în discuție cum să ne raportăm la oamenii dificili precum „aruncători de sulițe” și „distrugători”, dar și temperarea conflictelor dintre membrii familiei și creștinii în sala de judecată. În acest volum scurt, ușor de citit, vei învăța cum să treci de la amărăciune la binecuvântare.Alegând iertarea, alegi viața din abundență.Este o decizie pe care o poți lua astăzi!

„Mulți dintre noi trăim sub greutatea consecințelor unor relații dificile și rupte. Se poate face ceva în privința asta? Aceste pagini te vor ajuta să găsești eliberarea din situațiile aparent imposibile. Asumă-ți riscul și citește această carte. S-ar putea să nu mai fii niciodată la fel.”
Michael J. Easley, președinte și manager executiv al Moody Bible Institute

„În cartea Când ți s-a greșit, prietenul meu de-o viață, Erwin Lutzer, ne învață cu măiestrie principiile dumnezeiești ale iertării și modul în care creștinii pot gândi asemenea lui Cristos atunci când se găsesc în mijlocul unui conflict.”
Franklin Graham, președinte și manager executiv al Asociației evanghelice Billy Graham

„Aproape că nu trece o zi să nu aud încă o întâmplare despre trădare, promisiuni încălcate, și relații deteriorate. Cartea aceasta este plină de o comoară de trimiteri biblice inspirate și sfaturi practice care, dacă sunt urmate, se vor dovedi a fi calea spre libertate și, posibil, spre revitalizarea de care avem nevoie cu disperare.”
Nancy Leigh Demoss, autoare, gazda emisiunii radiofonice Revive Our Hearts