Biserica, taina lui Hristos – Jan Egil Hafsahl

lei20,00

Categorie:

Descriere

După aproape 40 de ani – în calitate de conducător al Bisericii şi, totodată, îndrumător de studiu biblic, consider cum că s-a acumulat un număr considerabil de ore de studiu, lectură şi articole pe marginea temei ” Biserica – taina lui Hristos “. Cartea, cu acelasi nume, are menirea sa adune laolalta o parte din aceste invataturi.

Cartea nu este conceputa sub forma unui roman care urmareste o actiune de la A la Z, ci este o carte de studiu biblic pentru cei care iubesc Cuvantul lui Dumnezeu.

Expunerea in sine, continutul, precum si limbajul variaza de la unul simplu, comun, pana la cel “academic” . Pe parcursul cartii – unde se impune – daca sursa citatului biblic nu este mentionata, inseamna ca citatul a fost luat din traducerea facuta de catre Dumitru Cornilescu.

Daca prezenta carte va servi drept inspiratie pentru ca cineva sa-si traiasca viata in cadrul Bisericii si mai fidel de modelul biblic; daca invataturile vis-a-vis de carmuirea Bisericii pot condce la o si mai fructuoasa slujba pentru Isus; daca dorinta pentru darurile spirituale poate fi aprinsa in inima cuiva – atunci multumirile, in smerenie, pot fi adresate Domnului nostru, indrumatorul misiunii noastre.

A Lui sa fie slava in Biserica – acum si pururi.