Alergarea după Dumnezeu – Tommy Tenney

lei15,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Alergarile pline de pasiune ale celor care-L cautau pe Dumnezeu pot fi vazute de-a lungul istoriei, de la Moise – balbaitul, David – cantaretul si Pavel – predicatorul itinerant, pana la contemporanii asemenea lui A.W. Tozer, Leonard Ravenhill si nenumarati altii, care au avut o legatura comuna: o foame profunda de a-L cunaoste pe Domnul. Ei sunt oamenii pe care neinduplecarea si pasiunea lor de a-L urma pe Hristos i-au facut sa apara nebuni in ochii unora. Adauga si numele tau la aceasta lista, fiind unul care-L cauta pe Dumnezeu.
“Vreau sa va avertizez, aceasta carte este una periculoasa. Daca sunteti comozi si va complaceti in starea in care sunteti, nici macar sa nu-i deschideti paginile!”
Cindy Jacobs

“Alergarea dupa Dumnezeu” nu este o carte pentru cei slabi de inger, ci pentru cei care sunt gata sa moara in alergarea lor dupa Dumnezeu.”
Ken Gott

TOMMY TENNEY reprezinta cea mai tanara voce din trei generatii de lucratori. S-a nascut in 1956 si a inceput sa predice la varsta de 16 ani. A fost pastor timp de 10 ani, apoi timp de 16 ani fiind implicat in alte lucrari, a continuat sa calatoreasca in peste 50 de tari si in cele mai multe state din America. Tommy este cunoscut si ca promotor al trezirii spirituale. A experimentat multe minuni in lucrare, dar mai important decat acestea cunoaste valoarea intimitatii cu Dumnezeu si umilintei inaintea Sa. Obsesia vietii lui este sa caute manifestarea prezentei lui Dumnezeu.