Un gram de prevenire – Don Schmierer

lei24,00

Stoc epuizat

Descriere

“Cum stiu daca sunt gay sau nu?”
“Prietena mea mi-a spus ca sunt lesbiana. Ce sa fac?”
“La scoala s-a aratat un film care afirma ca a fi gay este normal pentru unii oameni.”

In lumea noastra complicata, parintii, tinerii si cei care se ocupa de tineri se confrunta cu problema homosexualitatii. Unii oameni au mai multe intrebari decat raspunsuri. Autorul si consilierul Don Schmeirer prezinta o perspectiva echilibrata asupra acestei probleme complexe, discutand diversele aspecte fizice, emotionale si spirituale cu multa intelepciune si compasiune. “Un gram de prevenire” ofera raspunsuri practice si bazate pe cercetari solide la intrebari cum ar fi:
– Se nasc oamenii homosexuali?
– Ce sa faca crestinii in privinta confuziei identitatii sexuale?
– Ce spune Biblia despre homosexualitate?
– Ce rol trebuie sa aiba familiile, prietenii si biserica?
– Poate fi prevenita homosexualitatea?

Autorul afirma: “Scopul nostru principal este sa le intindem o mana de ajutor celor care sufera. Mai speram si sa contribuim la cresterea capacitatii de intelegere a celor care iubesc un tanar sau un grup de tineri, a celor car doresc sa vindece inimi zdrobite si a celor care spera sa gaseasca raspunsuri proprii la unele dintre cele mai dificile intrebari ale vietii”.

“As vrea sa pot pune aceasta carte in mainile celor care se ocupa de tineri. Don Schmeirer ne-a oferit aceasta carte educativa, plina de compasiune si speranta despre un subiect care ii nedumereste pe multi tineri de astazi”.
Jim Burns – Presedintele National Institute for Youth Ministry