Sensul căsniciei – Timothy Keller & Kathy Keller

lei35,00

Stoc epuizat

Descriere

Timothy Keller este autorul cartii ARGUMENT PENTRU DUMNEZEU, bestseller New York Times

“O carte incredibil de profunda si de bogata in intelepciune, care il va inalta sufleteste pe orice cititor, fie el casatorit sau celibatar.”
–The Washington Times

Bazata pe mult apreciata serie de predici sustinute de Timothy Keller, unul dintre cei mai bine vanduti autori crestini contemporani, potrivit ziarului New York Times, cartea de fata le arata tuturor–crestinilor, scepticilor, cuplurilor casatorite de mult sau celor pe cale sa se logodeasca–ce ar trebui sa insemne casnicia, in lumina invataturilor Bibliei.
Cultura moderna vrea sa ne convinga ca fiecare om are un suflet pereche; ca romantismul este aspectul cel mai important al unei casnicii de succes; ca rolul partenerului de viata este sa te ajute sa iti atingi potentialul maxim; ca atunci cand te casatoresti, n-o faci pentru totdeauna, ci pentru «acum» si, in sfarsit, ca cea mai buna solutie pentru problemele irezolvabile ale casniciei este sa divortezi si sa o iei de la capat. Insa toate aceste conceptii care se vehiculeaza in ziua de azi sunt eronate. Timothy Keller, ajutat de sotia sa, Kathy, cu care este casatorit de treizeci si sapte de ani, ne arata ca mariajul este o relatie misterioasa, care este adesea gresit inteleasa. Cartea “Sensul casniciei” ne invata cum sa avem o casnicie reusita si este extrem de pretioasa pentru oricine doreste sa Il cunoasca pe Dumnezeu si sa iubeasca mai profund in viata aceasta.

“O carte pe care crestinii trebuie neaparat sa o citeasca.”
— The Christian Post

“O carte unica despre casnicie pe care o recomandam din toata inima oricarei persoane celibatare, indiferent de varsta, fie ca se afla in faza de «prospectare a pietei», de curtare, de logodna sau de total dezinteres fata de aceasta chestiune… Consistenta si practica.”
— The Gospel Coalition