O mie de daruri – Ann Voskamp

lei35,00

Stoc epuizat

Descriere

Deschide ochii si vei vedea o mie de binecuvantari

O mie de daruri te indeamna ca, lasand in urma pustiul mandriei, al fricii si al vointei de a controla, sa te increzi in Dumnezeul care iti umple paharul „de da pe deasupra”. Relatand despre cateva dintre momentele in care a inteles ce este harul, Ann Voskamp te invata prin exemplul ei cum sa plangi pierderile in mod biblic, transformand durerea in poem, cum sa alegi in mod constient o viata de multumire in toate lucrurile si cum sa te opresti din alergare si sa Il vezi pe Dumnezeu in clipa prezenta.

Mai mult decat o simpla lectura, O mie de daruri ar trebui mai degraba privita ca un ghid dinamic, interactiv de aplicare a unor adevaruri ce te vor indruma spre bucuria adanca in Domnul, schimbandu-ti viata pentru totdeauna.

“Ann Voskamp este realmente o scriitoare talentata; cartea ei e un adintre cele mai bune din cate am citit vreodata. Daca vrei o carte-provocatoare, una care sa te zguduie, dar intr-un fel cum nu se poate mai frumos, atunci ai gasit-o deja. Nu e genul de carte pe care o citesti o singura data si apoi o uiti in biblioteca. E o comoara la care vei reveni ani de-a randul.” Lysa Terkeurst