Noul Testament – Jim Burns

lei28,00

Stoc epuizat

Categorii: ,

Descriere

Studiu biblic pentru grupele de tineri

Filmele din ultimul timp ii duc pe spectator la originile filmelor moderne de actiune, la eroi cum sunt Batman, Spider-Man, James Bond si Iron Man, ca sa numim doar cativa dintre ei. Fascinantia fata de acesti eroi reflecta nevoia oamenilor de a sti de unde am venit si de ce suntem asa cum suntem. Volumul Vechiul Testament din seria de studii pentru tineri “neobisnuit. Fii altfel”, te ajuta sa prezinti tinerilor din grupul tau povestea originii lor si, astfel , sa inteleaga cine sunt ei si in ce fel de lume traiesc. Aceste 12 lectii pentru studio biblic Il va prezenta tinerilor tai pe Dumnezeul care-si respecta promisiunile, care face minuni si ii iarta pe oamenii Lui cand iau decizii gresite. Tineri vor intelege istoria fizica si spirituala a familiei umane. Cand se vor intalni cu Adam si Eva, cu Samuel, Iov, Estera si Daniel, precum si cu alte personaje biblice, tinerii tai vor cunoaste cine sunt adevaratii eroi ai credintei. In plus, poti descarca de pe site-ul editurii foile de lucru pentru tineri. Deschide volumul si afla cum!

JIM BURNS, PhD este presedintele organizatiei HomeWord, director la HomeWord Center for Youth and Family de la Azusa Pacific University si redactorul emisiunilor radio de la HomeWord. Jim vorbeste annual in fata a mii de oameni din intreaga lume. A castigat de trei ori Gold Medallion Award pentru cartile sale si a scris carti pentru parinti, tineri, copii, lucratori de tineret si pastori. Resursele lui Jim, traduse in peste 20 de limbi, circula in tiraje totale de peste 1.5 milioane de exemplare.

Dintre lucrarile sale, in limba romana s-au publicat: Ca lutul in mainile olarului, Crestinul authentic, Supravietuind adolescentei, Dragostea adevarata si Parintele increzator.
Jim si sotia lui, Cathy, locuiesc impreuna cu fiicele lor, Christy, Rebecca si Heidi in California.