Mărgăritare pentru soții, soți, tinere și tineri, ediția a II-a – Lidia Răscol

lei32,00

Stoc epuizat

Descriere

De-a lungul vieţii am cunoscut mulţi oameni în nevoie pentru care m-am străduit să fiu de ajutor, însă când am ajuns în Filipine, una dintre cele mai sărace ţări din lume către care Dumnezeu mi-a îndrumat paşii, am înţeles cât de mult poate să însemne un bob de orez.
Pentru oamenii din Filipine, sărăcia este un mod de viaţă. Când păşeşti pe acel petic de pământ, primul gând care îţi vine în minte este că flămânzii trebuie să fie preocuparea noastră, să fie în inima noastră.
Mi-am propus ca această carte să fie de folos celor care o citesc şi îşi doresc ca în sânul familiei lor să fie mai aproape unii de alţii şi toţi mai aproape de Dumnezeu. Pe de altă parte, cartea aceasta reprezintă un gest de mulţumire pe care vreau să îl fac pentru toţi cei care vor alege să ofere o fărâmă de speranţă flămânzilor din Filipine şi din alte ţări din Asia.
Alături de cei care se implică în această zonă a lumii, care au grijă de sufletele acestor oameni, suflete la fel de flămânde, credem că Dumnezeu poate aduce schimbare în acest colţ de lume atât de iubit de Creator.
Să le arătăm dragostea Domnului, să ne împărţim pâinea cu cel flămând, aşa cum ne învaţă Scriptura, să oferim din puţinul nostru pentru a veni în ajutor săracilor şi pentru a-i binecuvânta, oferindu-le pâinea cea de toate zilele, dar şi Pâinea Vieţii.
Dumnezeu să vă binecuvânteze inima plină de dragoste şi dărnicie pentru sărmani!