Mamele unor oameni faimoși – Archer Wallace

lei20,00

Categorii: ,

Descriere

Calatoriti inapoi in istorie si faceti cunostinta cu renumitele mame ale unor oameni faimosi. Insotiti-le pe doamna Washington, doamna Wesley, doamna Franklin, doamna Adams, doamna Lincoln, doamna Carnegie precum si multe altele si descoperiti ce calitati ale acestor mame au faurit asemenea grandori. Veti patrunde in locuintele lor dar si in inimile lor, in timp ce va veti minuna pentru prima data de pagini din istorie arareori revelate.

Aceasta este o carte pe care orice parinte si orice tanar trebuie sa o citeasca. Doctorul Samuel Johnson, probabil cel mai mare eseist englez, i-a scris odata mamei sale: Onorabila mama, Conditia si caracterul tau fac ca vorbele mele sa fie de prisos. Ai fost cea mai buna mama si cred, cea mai buna femeie din lume. Iti multumesc pentru rabdarea pe care ai avut-o cu mine si iti cer iertare pentru tot ce ti-am gresit si pentru tot ce am facut rau.

Fie ca Domnul sa te binecuvanteze si sa-ti daruiasca fericirea vesnica, in numele lui Isus Christos. Amin. Raman, draga mama, fiul tau vesnic indatorat, Sam Johnson