Lupta fiecărui băiat – Stephen Arterburn, Fred Stoeker & Mike Yorkey

lei30,00

Stoc epuizat

Descriere

Strategii pentru victorie intr-o lume plina de ispite sexuale

Cum se poate un baiat pastra curat intr-o lume plina de ispite sexuale?

In aceasta lume suntem inconjurati de imagini sexuale care deschid usa spre ispita. Acestea sunt peste tot – la televizor, pe panouri de reclame, in reviste, in muzica, pe internet – si sunt atat de usor de accesat, incat uneori pare a fi imposibil sa scapi de clestele lor. Dar Dumnezeu asteapta ca noi, ca si copii ai Sai, sa fim curati din punct de vedere sexual.

Cum poti supravietui acestei lupte asidue impotriva ispitei? Aici vei gasi munitie puternica.

Stephen Arterburn si Fred Stoeker, autorii best-sellerului „Lupta fiecarui barbat”, se concentreaza acum pe ispitele cu care se confrunta tinerii crestini necasatoriti, ca tine, in fiecare zi – si ofera strategii viabile, biblice pentru atingerea puritatii sexuale.

Autorii analizeaza standardele din Efeseni 5/3, (intre voi) „nu trebuie sa existe nici macar o aluzie la imoralitatea sexuala”. De asemenea explica faptul ca o relatie autentica si vie cu Isus Cristos este cheia victoriei asupra ispitei.

„Lupta fiecarui baiat” te va invata cum sa-ti educi ochii si mintea, cum sa-ti cureti gandirea si cum sa dezvolti un plan de bataie realist pentru a ramane curat in cultura noastra imbibata de sexualitate. Ca rezultat, vei primi speranta – speranta reala – pentru o viata puternica si curata asa cum o vrea Dumnezeu.