Iubește inteligent – Nancy Van Pelt

lei18,00

Descriere

Un adolescent i-a scris unei specialist in educatie sexuala si a intrebat-o: “Cum stie cineva cand este indragostit?” Raspunsul a fost sec, si totusi plin de seva: “Daca simti nevoia sa intrebi, inseamna ca nu esti!” Chiar asa, cum poti stii daca ceea ce simti e dovada faptului ca esti indragostit cu adevarat sau doar esti lovit de o pasiune oarba?

Carte ape care o tii in mana te provoaca deschis: “Iubeste inteligent!” cu alte cuvinte, invata sa iubesti si cu inima, dar si cu capul.

Ai in fata ghidul adolescentului indragostit, pentru acele ocazii in care te-ai intrebat: Care sunt etapele prieteniei? Oare sunt pregatit pentru casatorie? Cum sa propun (sau sa accept) o intalnire? Cum sa stabilesc (sau sa rup) o relatie? Cum sa supravietuiesc unei descoperiri?

Tot aici vei gasi solutii si pentru crizele din alte zone, mult mai sensibile: Cum poti avea intimitate fara sex? Cum sa eviti manipularea si santajul in situatii delicate? Care sunt argumentele impotriva sexului premarital? Ce sa faci daca ai mers prea departe?