Imperfect într-o familie perfectă – Carol Cannon

lei26,00

Stoc epuizat

Descriere

Anne simțea că nu va reuși niciodată să fie pe placul părinților ei. Ori de câte ori făcea bine vreun lucru, răspunsul pe care îl primea era: „Poți și mai mult”. Datorită dorinței ei de a plăcea, a ajuns înrobită de nevoia de a le purta altora de grijă. După două căsnicii eșuate, a devenit dependența de muncă, neglijând nevoia de afecțiune a copilului ei. Urmând exemplul mamei sale, fiica a dezvoltat un tipar de relații abuzive, continuând ciclul codependenței. Adicția și codependența pot debuta în mod neașteptat în anii copilăriei, într-o vreme a inocenței.

Cartea de față, scrisă de Carol Cannon, analizează substratul comportamentului adictiv și codependent. Adicția este o boală din culpă, iar înțelegerea acestui fapt ajută la depășirea comportamentului care ne înrobește.

Vestea bună e aceea că schimbarea este posibilă. Carol Cannon are o experiență bogată de terapeut, din care împărtășește istorisiri despre succes, putere și speranța, menite să ajute la câștigarea luptei împotriva adicției și codependenței.

Carol Cannon este director de programe la The Bridge, centru care oferă asistență de specialitate persoanelor care suferă de tulburări de dependență, atât abuz de substanțe, cât și dependențe ascunse.