Harfa tinerilor

lei17,00

Stoc epuizat

Categorii: ,

Descriere

Culegere de cantari crestine

Compilate, armonizate si editate de Sebastian Lucian Cismas

Cuvant inainte

De mult timp s-a simtit nevoia unei carti de cantari pe note pentru tineret, deoarece exista deja un numar mare de cantari cunoscute in randul tinerilor, transmise insa pe cale orala.
Harfa Tinerilor este un prim volum care confine in majoritate cantari bine cunoscute si indragite, cateva mai putin cunoscute si unele chiar noi, armonizate pe doua, trei sau patru voci.
Pentru acompaniatori, cantarile au deasupra portativului indicatii pentru acorduri. La acestea pot fi adaugate si alte acorduri dupa inspiratia celui care acompaniaza.
La sfarsitul ei, cartea are o minimetoda de chitara, utila pentru cei care doresc sa invete sa cante la acest instrument, precum si modul de prindere a acordurilor principale.
Desi aceasta carte este adresata in mod special grupurilor de tineri, a celor care canta solo, duet, trio, ea poate fi folosita de orice categorie de varsta.
Doresc sa multumesc celor care m-au incurajat sa finalizez aceasta carte, precum si celor care m-au ajutat la corectarea textelor si la armonizare.

“Caci Tu esti nadejdea mea, Doamne Dumnezeule! In Tine ma incred din tineretea mea… Dumnezeule, Tu m-ai invatat din tinerete, si pana acum eu vestesc minunile Tale.”