Gata cu scuzele – Tony Evans

lei37,00

Descriere

Barbatii ii privesc cu deosebit respect pe acei indivizi care incaseaza o lovitura si-si continua drumul inainte. Il admiram pe acel luptator care se ridica de jos dupa un knockout si ramane in joc pana la ultima bataie a gongului. Mijlocasul care e atacat din spate fara a pierde balonul castiga consideratia noastra. O asemenea tenacitate este admirabila, insa e nevoie de mai mult decat indrazneala pentru a deveni barbatii care a intentionat Dumnezeu sa fim, mai ales cand luptele cu care ne confruntam sunt personale si destul de sensibile.

Problema durerii emotionale si a infrangerilor pe plan spiritual este o chestiune complet diferita fata de orice provocare la nivel fizic. Multi dintre noi, barbatii, nu ne simtim in largul nostru sau nu suntem echipati corespunzator pentru a le face fata. Tony Evans ne ofera sfaturile si inspiratia de care avem nevoie pentru a razbi prin cele mai dificile situatii.

Inspirat din viata unora ca Moise, David, Iosif, Iona si a altor barbati din Biblie care au trecut prin ce putea fi mai rau, Evans ii smulge pe barbatii din mijlocul infrangerii lor si ii impulsioneaza: „Gata!” Gata cu nereusita ta de a fi barbatul care a intentionat Dumnezeu sa fii, indiferent de motiv. Evans ne dovedeste ca luptele cu care altii s-au confruntat ieri su cu care se confrunta astazi sunt tocmai instrumentele pe care Dumnezeu le foloseste pentru a ne face barbtii biruitori de maine.

TONY EVANS este cofondator si pastor senior al bisericii Oak Cliff Bible Fellowship din Dallas, Texas, care numara trei mii de membri. A scris cateva carti printre care Our God Is Awesome (Dumnezeul nostru este maret), Returning to Your First Love (Intoarcerea la dragostea dintai) si bestsellerul Time To Get Serious (E timpul sa fim seriosi) care a reprezentat prima sa lucrare in colaborare cu editura Crossway. Impreuna cu sotia sa, Lois, are patru copii – doua fete si doi baieti – si noua nepoti.