Fiicele Evei, fiicele lui Dumnezeu – Brenda Weaver

lei22,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Tatăl iubitor, care înțelege slăbiciunile și luptele inerente ale femeilor, le adresează tuturor invitația regală de a deveni propriile Sale fiice.

Fiicele Evei cunosc descurajarea insuccesului, înfrângerii și sterpiciunii. Drumurile lor au fost presărate cu lacrimi de frustrare și de neputință. Înălțimile li se par adesea îndepărtate
și de neatins. Există vreo speranță?
Da! Un Tată iubitor, care înțelege slăbiciunile și luptele inerente ale femeilor, le adresează tuturor o invitație regală de a deveni propriile Sale fiice. Cele care acceptă sunt ridicate, hrănite spiritual și purtate de harul și de marea Sa dragoste, indiferent de circumstanțe.

Fiicele Evei, fiicele lui Dumnezeu poartă însemnul regal al experienței. Cu ochii unui copil de cinci ani, autoarea a privit destrămarea propriei familii. Cu inima frântă, nu-și putea imagina că năzuințele îi vor fi vreodată împlinite. Ani mai târziu, a putut arunca o privire retrospectivă ca să vadă lucrarea răscumpărătoare și plină de putere a lui Dumnezeu. Mărturia sa despre harul remarcabil al lui Dumnezeu se întrețese în rândurile cărții de față.
Aceste pagini de inspirată călăuzire caldă, personală și practică vor ajuta la transformarea fiicelor pământești ale Evei în virtuoase fiice ale lui Dumnezeu, pline de fiorul bucuriei biruinței.