Feminitate pusă deoparte – Leslie Ludy

lei27,00

Stoc epuizat

Descriere

Prototipul feminitatii care poate schimba lumea…

Tanjesti dupa ceva mai mult decaat feminitatea atat de obisnuita in zilele noastre, acea feminitate superficiala, egocentrica, aflata intr-o permanenta cautare de placeri?

Iti doresti sa te concentrezi asupra a ceva mia mult decat cautarea aprobarii barbatilor si a atractiilor culturii pop? Ai nevoie de o viziune noua asupra scopului extraordinar al lui Dumnezeu pentru viata ta, ca tanara femeie? Esti gata sa devii una dintre putinele persoane din aceasta generatie care vor avea un impact vesnic asupra acestei lumi?

DESCOPERA FEMINITATEA PUSA DEOPARTE

Ceea ce vei gasi in aceasta carte nu este acelasi vechi mesaj pe care l-ai auzit intruna. Este o chemare radicala la un stil de viata care merge contra culturii noastre si in care fiecare aspect al feminitatii tale, de la modul cum te raportezi la baieti pana la punctul central si directia vietii tale, este modelat de o relatie profunda cu Regele regilor. Este acel gen de feminitate extraordinara pe care au inteles-o femeile care, de-a lungul istoriei, au schimbat lumea. Iar ea iti este accesibila si tie, indiferent unde te-ai afla.

In stilul sau inconfundabil, Leslie Ludy abordeaza probleme-cheie cu care te confrunti in zilele de azi:
– dezvaluirea chemarii sfinte pe care Dumnezeu o adreseaza vietii tale
– intelegerea modelului lui Dumnezeu cu privire la adevarata frumusete feminina
– cucerirea inimii unui baiat care poarta in el chipul lui Hristos
– punerea in acordd a existentei tale zilnice cu prioritatile lui Dumnezeu
– aflarea adevaratei impliniri prin trairea unei vieti spre folosul celorlalti

Pregateste-te sa deprinzi arta pierduta a feminitatii puse deoparte si vei gasi, astfel, ceea ce ai cautat dintotdeauna.