Femeia care știe să aștepte – Debby Jones & Jackie Kendall

lei25,00

Stoc epuizat

Descriere

Cum sa devenim placute lui Dumnezeu in timp ce asteptam sotul potrivit

“Femeia care stie sa astepte” este una dintre cele mai eficiente carti pe care le-am folosit iin lucrarea de ucenicie cu tinerele necasatorite. De asemenea, pentru mine insami cartea a fost o binecuvantare inca din vremea cand eram casatorita. O voi folosi cu siguranta multi ani de-acum incolo in lucrarea mea.
Brenda Rich – Decan responsabil cu consilierea studentelor din Columbia International University

Literatura actuala accentueaza parca prea mult increderea in propriile noastre puteri, si nu in puterea Salvatorului nostru. “Femeia care stie sa astepte” depaseste limitele psihologiei contemporane si ia ca fundament Cuvantul neclintit al lui Dumnezeu. Deoarece asociaza in mod creativ adevarurile biblice si evaluarea realista a problemelor cu care se confrunta tinerele astazi, aceasta carte merita un loc de cinste in biblioteca oricarei femei!
Tara D. McClary – Fost consilier al femeilor de cariera. Coordonator al lucrarii cu tinerele necasatorite in Briarwood Presbyterian Church Birmingham, Alabama.

Dupa 22 de ani de casatorie, cartea “Femeia care stie sa astepte” m-a ajutat sa patrund mai mult ca oricand sentimentul sigurantei in Cristos. Am inteles astfel ca nici tatal meu pamantesc, nici sotul meu sau altcineva nu-mi poate da siguranta, ci numai Dumnezeu. Ce principiu eliberator – nu doar pentru mine, dar si pentru sotul meu! Acum casnicia noastra este cu atat ai statornica, cu cat nu mai am asteptari nerealiste de la el.
Jimmie Davis – Coordonator al lucrarii cu surzii din First Baptist Church, Atlanta