Cele zece porunci ale întâlnirilor – Ben Young & Dr. Samuel Adams

lei22,00

Stoc epuizat

Descriere

Autorii dovedesc un ascutit simt al realitatii, refuza banalitatile, afirmatiile corecte, dar nedovedite si neargumentate si isi bazeaza sfaturile pe principii care s-au dovedit valabile de-a lungul timpului in relatiile dintre sexe. Folosind vasta lor experienta, exemple graitoare si umorul sanatos, autorii au scris o carte ce poate cruta mii de tineri de durere, dezamagiri, frustrari si le poate oferi o baza solida pentru casatorie.

Cine nu stie cat de importante sunt aceste relatii in viata tinerilor? Cine nu stie cate intrebari, indoieli, temeri, sentimente de nesiguranta sau, mai grav, cata ignoranta au unii tineri in acest domeniu vital al vietii lor. O relatie gresita iti poate distruge reputatia, fericirea, viitorul, chiar planul lui Dumnezeu pentru tine. O relatie binecuvantata de Dumnezeu este experienta cea mai apropiata de ceea ce va fi “dincolo”.

Intentiile bune nu sunt suficiente. Fiind oameni care ne putem insela si care au o cunoastere limitata, avem nevoie de porunci. De fapt, relatiile sunt guvernate de principii si de porunci divine. Ignorarea lor este un pericol cu consecinte nefaste, dar respectarea lor inseamna liniste, pastrarea demnitatii, a reputatiei, fericire, binecuvantare, o viata devotata partenerului, familiei si lui Dumnezeu.

Cei mai intelepti oameni sunt cei care invata din greselile altora. Urmeaza cei, mai putin intelepti, care invata din greselile lor. Pe ultimul loc (si omit sa dau un nume acestei categorii) sunt cei care nu invata nimic. Decide din ce categorie vrei sa faci parte.

Ben Young tine conferinte numeroase pe tema relatiilor cu cei de sex opus. A scris mai multe carti, unele dintre el impreuna cu Sam Adams, locuieste in Houston, Texas, cu sotia lui, Elliot si cu cele doua fiice ale lor.

Sam Adams este psiholog, cu diploma de la Baylor University. A obtinut un masterat la Western Seminary si un doctorat la George Fox University. Este consilier de profesie si are un cabinet in Austin, Texas, unde locuieste cu sotia lui, Julie, si cu cei patru copii ai lor.