Actul conjugal – Tim & Beverly LaHaye

lei39,00

Stoc epuizat

Descriere

Cuplurile logodite si cei proaspat casatoriti care vor sa faca din dragostea sexuala o bucurie inca de la inceput… cuplurile casatorite de multi ani si care vor sa mentina flacara aprinsa sau sa reaprinda taciunii… orice sot sau sotie care vrea sa faca dragoste mai bine — toti vor gasi aici informatii benefice despre trupul femeii si al barbatului, despre constitutia lor psihosexuala si despre nevoia de tandrete si afectiune, acestea toate putandu-i ajuta sa-si atinga scopul.

Tim LaHaye este fondatorul si presedintele organizatiei Family Life Seminars, cu sediul in Washington, D.C. A scris numeroase alte carti, printre care “How to Win Over Depression”, “Spirit-Controlled Temperament” si “Anger Is a Choice”.

Beverly LaHaye este fondatoarea organizatiei Concerned Women for America, o retea nationala de rugaciune si actiune avand ca scop protejarea drepturilor familiei. A scris mai multe carti, printre care “The Restless Woman”, “How to Develop Your Child’s Temperament” si “I Am a Woman by God’s Design”.