Ziua în care L-am întâlnit pe Isus – Frank Viola & Mary Demuth

lei25,00

Stoc epuizat

Descriere

Jurnalele a cinci femei din Evanghelii

Acum doua mii de ani, Isus Hristos s-a intalnit fata in fata cu oameni ca noi toti. Batuti de soarta, imperfecti, uneori tematori si lipsiti de speranta. Ziua in care L-am intalnit pe Isus este o naratiune maiestrita despre remarcabilele intrevederi de care au avut parte, in Evanghelii, cinci femei care cautau cu disperare implinire, siguranta si scop. Ca oricare dintre noi, si ele erau macinate de regretele trecutului, nelinistile prezentului si grijile viitorului.

Alatura-te lui Frank Viola si Mary DeMuth intr-o fascinanta calatorie inapoi in timp, care prezinta dramaticele relatari ale acestor cinci femei care L-au cunoscut pe Isus. Fiecare povestire este depanata din perspectiva unica a protagonistei, fara a se indeparta insa de la expunerea biblica si ramanand fidela istoriei secolului intai. Intr-o maniera deopotriva eleganta si tulburatoare, cartea impleteste scrierea creativa cu o rara perspicacitate, profunzime spirituala si aplicabilitate practica.

Daca te numeri printre aceia care cauta o reinnoire a nadejdii, credintei si dragostei, prin Ziua in care L-am intalnit pe Isus Biblia va prinde viata, conducandu-te spre o noua intalnire cu Domnul tau.

„Cu totii ne dorim sa ridicam valul istoriei si sa intrezarim cate ceva din povestea reala—aceea care ne face inimile sa tresalte, credinta sa creasca si viata sa se schimbe. Frank Viola si Mary DeMuth ne ofera tocmai aceasta sansa.“—Holley Gerth, autoarea cartilor You’re Already Amazing si You’re Made for a God-Sized Dream

„O carte pur si simplu minunata.“—Liz Curtis Higgs, autoare a bestsellerului Bad Girls of the Bible

„Isus a fost, de la bun inceput, o «veste buna» pentru femei. Despre intalnirile Lui cu femeile prezentate in aceasta carte citim cu uimire ca au avut loc in urma cu doua mii de ani. El inca este o veste buna pentru femei.“—John Ortberg, pastor, autorul cartii Cine este Omul acesta?

Frank Viola a ajutat mii de oameni din intreaga lume sa-si aprofundeze relatia cu Isus Hristos si sa aiba parte de o experienta mai vibranta si autentica a bisericii. Mai multe se pot afla pe frankviola.org.

Mary DeMuth, implicata in anii trecuti in plantarea de biserici, este autoare, conferentiara si scrie pe blogul sau articole despre ce inseamna sa traiesti descatusat. Mai multe se pot afla pe marydemuth.com.