Vocația de mamă spirituală – Susan Hunt

lei31,50

Stoc epuizat

Descriere

Restaurarea lucrarii femeilor mai in varsta pentru femeile mai tinere

Prefata

Aceasta este o carte de viziune. Sa nu ma intelegeti gresit, este absolut practica, eminamente citibila si imediat accesibila. Aceasta carte nu este un alt tom de cunostinte rupte din soare. Este o lucrare echilibrata, temeinica si sensibila. Chiar si asa, trasatura ei cea mai remarcabila este viziunea ei neabatuta a ceea ce poate sa fie biserica – si intr-adevar, a ceea ce trebuie sa fie biserica.
Din pacate, in vremea noastra, viziunea este un lucru rar. In lucrarea crestina moderna ea a fost inlocuita in mult prea multe cazuri cu formule pur mecanice sau cu cei mai mici numitori comuni. Un val de flux de pragmatism si institutional – manat de vanturile fioroase ale concernelor de marketing, ale datelor demografice, ale modelelor birocratice si ale standardelor corporate de eficienta – aproape ca a devorat sensibilitatea pentru viziunea plina de pasiune in biserica. Acest lucru este adevarat in mod special in lucrarea cu femeile, unde fluxurile timpului si ale circumstantelor par sa se dezlantuie intr-o neintrerupta furtuna de agitatie si deruta. Si “poporul Meu piere din lipsa de cunostinta (viziune)” (Proverbe 29:18).
Insa o reafirmare a viziunii – a unei viziuni biblice ferme – poate sa potoleasca aceste ape vijelioase. Poate sa linisteasca marea furtunoasa a ambivalentei teologice. Aceasta carte s-a nascut din acest gen de viziune.
Pe parcursul ultimelor doua decenii, Susan Hunt i-a aratat bisericii ce ar trebui sa fie un adevarat ucenic. Ea a demonstrat, atat prin cuvant, cat si prin fapta, ca o astfel de viziune de slujire loiala este singura viziune care poate sa implineasca in mod adecvat nevoile presante din jurul nostru. In aceasta carte, ea ne impartaseste aspectele acestei viziuni.