Viziunea apocaliptică – David Wilkerson

lei21,00

Stoc epuizat

Descriere

TERORISM, DEZASTRE ECONOMICE, CRIZE ENERGETICE, FOAMETE, coruptie in afaceri, scandaluri religioase, homosexualitate militanta, crestinatate obsedata de placeri, moralitate distorsionata – in anul 1974, cand a fost publicata editia originala a cartii Viziunea apocaliptica, astfel de lucruri erau avertismente profetice de neconceput. Din pacate, in societatea secolului XXI, acestea suna acum ca niste titluri de vesti invechite.

In aceasta editie fascinanta, Viziunea apocaliptica, David Wilkerson il aduce pe cititor la zi si in viitor. El este ferm convins ca traim in vremea pe care Biblia o numeste “inceputul durerilor” si ca lumea se indreapta in graba spre Armaghedon.

O perioada se confuzie monetara si disperare ne sta in fata. Cat de curand nu este clar, dar evenimentele actuale si precedentul biblic sugereaza ca nu va mai trece mult timp. Care este viitorul Bisericii lui Isus Hristos din intreaga lume? Vor declara, in curand, orasele americane stare de faliment? Ce se poate face pentru a ne pregati? Ce speranta exista pentru crestini in zilele de deznadejde care ne asteapta?

In vremurile din urma, sustine reverendul Wilkerson, trebuie sa ne bizuim pe Cuvantul lui Dumnezeu si sa ne punem increderea in Autorul lui. “Caci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frica, ci de putere, de dragoste si de chibzuinta” (2 Timotei 1:7). Aceasta carte este plina de adevaruri fara ocolisuri, precum si de speranta si incurajare pentru credinciosii increzatori ca Dumnezeu tine totul sub controlul Sau.

DAVID WILKERSON este fondatorul organizatiei Teen Challenge, programul renumit in intreaga lume de reabilitare a celor dependenti de droguri si alcool, fiind totodata un program bazat pe principii crestine. Wilkerson este autorul cartilor Crucea si pumnalul, Revival on Broadway (Trezire pe Broadway), Hungry for More of Jesus (Flamand dupa mai mult din Isus), Have You Felt Like Giving Up Lately? (Te-ai simtit gata sa renunti in ultima vreme?) si nenumarate altele. David si sotia lui, Gwen, locuiesc in orasul New York, unde el slujeste ca pastor al Bisericii Times Square.