Să învățăm despre misiune – John Brand

lei11,00

Stoc epuizat

Categorii: ,

Descriere

O carte de exceptie, suport de nadejede in cadrul studiilor dedicate de biserica misiunii, cu prilejul activitatilor misionare propriu-zise sau pentru pregatire individuala.

“Pastorii si ceilalti slujitori ai bisericii devotati lucrarii misionare pot gasi in aceasta carte importante metode de abordare a lucrarii de misiune. Sunt prezentate intr-o maniera accesibila bazele biblice ale misiunii, istoria acesteia precum si sarcinile actuale cu care se confrunta. Fie ca Dumnezeu sa foloseasca aceasta scriere pentru a trezi in sufletele credinciosilor dorinta de a se lansa in misiune pentru triumful sfintei Sale cauze!”

George Martin, Billy Graham School of Missions, Evangelism and Church Growth, Southern Baptist Seminary, Louisville, USA

“Multi dintre credinciosii zilelor noastre manifesta un interes exploziv fata de imperativul misionar al Bisericii. Nu a atins inca proportii seismice, dar s-ar putea ajunge si la asa ceva. Aceasta excelenta lucrare ar putea contribui la un asemenea fenomen, dar mai ales la redescoperirea si evidentierea naturii biblice a acestei sarcini, la constientizarea aspectului urgent al misiunii. o mare diversitate de subiecte sunt explicate intr-un limbaj simplu, dar cuprinzator, cu pasiunea si determinarea care il caracterizeaza pe autor.”

Timothy G. Alford