Puteri și domnii – John Warwick Montgomery

lei25,00

Stoc epuizat

Descriere

O incursiune fascinanta in paranormal, supranatural si in misterele profetiei, ghicirii, perceptiei extrasenzoriale, astrologiei, vindecarilor miraculoase etc.

Ti s-a intamplat vreodata… “sa stii” ceva ce se petrecea la mare distanta? “sa simti” o prezenta straina in camera? “sa ghicesti” vesti rele inainte ca ele sa soseasca? “sa recunosti” un loc pe care nu l-ai vazut niciodata?

Puteri si domnii … Explica si interpreteaza aceste evenimente infioratoare, precum si multe altele, care fascineaza fara incetare oamenii de pretutindeni. In cartea aceasta vei gasi raspunsuri bine argumentate la intrebari ca: Poate cineva sa proiecteze imagini pe un film polaroid? Cum pot unii oameni sa prezica viitorul? Care este sensul real al cartilor de Tarot? Exista vreo legatura intre demoni si bolile mentale? Istorie, marturie, fabulatie, realitate: o prezentare captivanta, completa si originala, total credibila, a unor fenomene si aparitii “nefiresti”, care au inflacarat imaginatia oamenilor secole de-a randul!