Pildele Domnului Isus – Simon J. Kistemaker

lei35,00

Categorie:

Descriere

Pildele spuse de Isus sunt printre cele mai iubite natiuni din Scriptura. Inspirate din realitate, pildele exprima adevaruri spirituale si transmit mesajul mantuirii in limbajul simplu, de fiecare zi.

Cartea Pildele Domnului Isus se concentreaza asupra pildelor si asupra discursurilor figurate care apar in evangheliile sinoptice. Fiecare natiune este analizata in lumina cadrului sau istoric si a implicatiilor culturale, iar dupa aceea este aplicata la viata crestina de astazi. La inceput este redat textul biblic al fiecarei pilde, care este urmat de un comentariu si o explicatie a caracteristicilor unice ale fiecarei evanghelii.

Detaliile tehnice le sunt oferite sub forma de note de subsol celor care doresc sa aprofundeze acest studiu. Cartea include, de asemenea, si o bibliografie selectiva pentru a-i indruma pe cititori inspre resurse suplimentare. Usor de abordat, cu un continut bogat de informatii si foarte motivatoare Pildele Domnului Isus este o carte excelenta pentru pastori, invatatori, studenti si pentru toti cei ce sunt interesati de insemnatatea pildelor spuse de Isus.

Dr. Simon Kistemaker este un distins teolog si profesor emerit de Noul Testament. Si-a obtinut licenta in teologie (B.D.) la Calvin Theological Seminary si doctoratul in teologie (Th.D.) la Free University of Amsterdam. Cea mai importanta lucrare a sa, New Testament Commentary, a fost initiata de Dr. William Hendricsen. Dr. Kistemaker a mai scris si alte carti, printre care The Gospels in Current Study, numeroase articole de teologie si a contribuit la diferite volume de referinta, printre care The New Geneva Study Bible. Calatoriile lui internationale sunt numeroase si au inclus predici si cursuri in diferite tari ale lumii.