Pavel, Duhul și poporul lui Dumnezeu – Gordon D. Fee

lei25,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

In cartea Pavel, Duhul si poporul lui Dumnezeu, eruditii penticostali au redefinit termenii discutiei despre Duhul Sfant intr-un mod care transcede paradigma de azi a orientarii “charismatice” sau “noncharismatice”. Cuvintele sale sunt o aducere aminte a ceea ce Dumnezeu, prin Duhul Sau cel Sfant, a harazit Bisericii sa fie… Lucrarea lui Gordon Fee este o incercare de a ne trimite inapoi la Biblie si de a ne reinnoi viziunea asupra modului in care Duhul antreneaza comunitatea credinciosilor din biserica locala.
Wendy Murray Zoba

Gordon Fee, unul dintre exegetii nostri cel mai bine cotati, a dat vigoare si forta cuvintelor: Duh, duh si duhovnicesc – care si-au pierdut fermitatea din cauza indulgentei partinitoare si a lipsei exercitiului exegetic. Incercarea autorului de a recupera in mod exact, viu si energic locul si semnificatia Duhului in scrierile lui Pavel si in conceptia noastra crestina este un stimulent puternic si un indrumator incontenstabil in ce priveste recuperarea prezentei lui Dumnezeu experimentate in vietile noastre. Pentru aceia dintre noi care vrem sa traim in acord cu ceea ce a fost descoperit prin Isus si daruit prin Duhul, iata o carte cat se poate de utila.
Eugene H. Peterson

Gordon Fee este unul dintre cei mai fini comentatori pe care i-am cunoscut vreodata. Oriunde vorbeste sau scrie, sunt ochi si urechi si va sfatuiesc acelasi lucru.
Chuck Colson