Mai mult decât un simplu tâmplar – Josh McDowell

lei25,00

Stoc epuizat

Descriere

Josh McDowell era sigur ca crestinii nu sunt “in toate mintile”. Ii critica. Le combatea credinta. Insa in cele din urma, si-a dat seama dovezile demonstrau exact contrariul presupunerilor lui. Isus Cristos nu a fost un simplu tamplar din primul secol, ci a fost cu adevarat Dumnezeu, asa cum a pretins.

Mai mult decat un simplu tamplar este rodul cercetarilor sale perseverente. De la prima aparitie, cartea s-a vandut in peste 15 milioane de exemplare in intreaga lume si a avut un impact determinant in nenumarate vieti. Editia de fata, revizuita si adaugita cu aportul lui Sean McDowell, renumit predicator, profet si apologet, fiul lui Josh, pastreaza observatiile bine-tintite asupra dovezilor si intrebarilor initiale, dar este mult mai patrunzatoare si mai relevanta pentru noua generatie.

Afla adevarul. Cantareste faptele.
Experimenteaza dragostea Lui.
Apoi urmareste sa vezi ce se intampla.
Josh McDowell este cunoscut ca vorbitor, autor si fondator al organizatiei Campus Crusade for Christ. De cand si-a inceput lucrarea in 1961, a sustinut mai mult de 24.000 de conferinte la peste 10 milioane de tineri din 118 tari.Este autor si coautor la peste 100 de carti, o parte dintre ele fiind traduse si in limba romana. El si sotia lui, Dotie, au patru copii si mai multi nepoti.

Sean McDowell este profesor, conferentiar si autor. Cursurile sale de apologetica sunt calificate de Asociatia Internationala a Scolilor crestine ca fiind excelente. Participa frecvent la emisiuni radio cu mare audienta pe teme de apologetica. Este casatorit cu Stephanie si au impreuna doi copii.