Isus, la timpul prezent. Afirmatiile “Eu sunt” ale lui Cristos – Warren W. Wiersbe

lei18,00

Descriere

“Cine este Isus Hristos conteaza cu adevarat, acum si in vesnicie. Warren Wiersbe examineaza cu dibacie mareata prezenta continua a lui Isus. Este bine sa stii cine este Isus, dar sa stii ce poate face El pentru tine este literalmente o chestiune de viata si moarte.”

— Palmer Chinchen, PhD, conferentiar si autor al cartilor “True Religion” si “God Cant Sleep”

Dumnezeu este mereu la timpul prezent! Dar tu? Te regasesti traind mai mult in amintiri, imaginatie sau frica decat cu picioarele infipte in prezent? Dupa cum scrie dr. Warren W. Wiersbe: “Trecutul s-ar putea sa ma descurajeze, iar viitorul sa ma sperie, dar viata pe care o traiesc astazi poate fi revigoranta si incurajatoare, deoarece «Cristos traieste in mine» (Gal. 2:20).”
In cartea “Isus, la timpul prezent”, dr. Wiersbe analizeaza afirmatiile EU SUNT ale lui Dumnezeu – incepand cu dialogul avut cu Moise prin intermediul rugului aprins, apoi cuvintele pline de incurajare adresate israelitilor si in final pretentiile uluitoare ale lui Isus ca El este Lumina lumii, Pastoral cel Bun si Adevarata Vita. Cu cat intelegi mai bine afirmatiile EU SUNT ale lui Dumnezeu, atat din Vechiul, cat si din Noul Testament, si aplici adevarurile lor in viata ta, cu atat mai mult vei ramane tare in Hristos si vei aduce rod pentru gloria Sa astazi. Astfel te vei simti liber sa traiesti, sa slujesti si sa-L cunosti mai indeaproape pe Dumnezeu in prezent – tocmai acolo unde te vrea si El.

Dr. Warren W. Wiersbe este un binecunoscut conferentiar biblic international si fost pastor al bisericii Moody din Chicago. Timp de zece ani a fost colaboratorul emisiunii Back to the Bible, intai ca invatator al preceptelor biblice, apoi ca director general. Dr. Wiersbe a scris peste 160 de carti, printre care seria “Fii” de comentarii biblice, vandute in patru milioane de exemplare. El si sotia lui locuiesc in Lincoln, Nebraska.