Israel, națiunile și valea judecății – Harald Eckert

lei25,00

Descriere

”Cand va veni Fiul omului in slava Sa, cu toti sfintii ingeri, va sedea pe scaunul de domnie al slavei Sale. Toate neamurile vor fi adunate inaintea Lui. El ii va desparti pe unii de altii cum desparte pastorul oile de capre; i va pune oila la dreapta, iar caprele la stanga Lui.” Harald Eckert

Aceasta carte li se adeseaza crestinilor care se roaga, mijlocitorilor, liderilor care mijlocesc, retelelor si miscarilor de rugaciune! Aceasta carte e scrisa in stransa legatura cu o chemare- o chemare la rugaciune! Mijlocitorii sunt chemati sa se roage pentru natiunile din care fac parte, natiunile din intreaga lume. Aceasta este o chemare globala la rugaciune! Principalul scop al acestei chemari la rugaciune este sa va determine sa va rugati pentru natiunile din care faceti parte referitor la legatura pe care acestea o au cu poporul evreu si cu Israel.

In primavara anului 2015 – la 70 de ani dupa incheierea Holocaustului si a Celui de-al Doilea Razboi Mondial (in Europa) – va avea loc o comemorare ampla a Holocaustului: incercarea Germaniei naziste si a aliatilor sai de a nimici tori evreii din Europa va fi adusa din nou in centrul atentiei publice.

Noi, crestinii din Europa, lasam aceasta CHEMARE GLOBALA LA RUGACIUNE 2015 – la 70 de ani dupa incetarea Holocaustului – pentru a nu mai ramane nepasatori VREODATA. Vrem sa va provocam si sa va incurajam sa va rugati pentru guvernele voastre, pentru natiunile din care faceti parte si pentru bisericile din tarile voastre pentru ca acestea sa aiba un compartament corect fata de Israel, sa fie impotriva curentului, daca e cazul, si sa fie o binecuvantare pentru Israel, asa cum porunceste Biblia (Geneza 12:3). Daca procedam astfel, Dumnezeu va binecuvanta natiunile din care facem parte pe veci! Prin urmare: alaturati-va miscarii de CHEMARE GLOBALA LA RUGACIUNE 2015!!!!