Învățături din Faptele Apostolilor – David Cook

lei35,00

Stoc epuizat

Categorii: ,

Descriere

Exista comentarii si carti despre predicare – dar foarte putine sunt cartile scrise in mod special pentru predicatori si pentru invatatorii de la scolile biblice care doresc sa se ocupe de explicarea si predicarea unor teme teologice sau a unor serii de mesaje dintr-o anumita carte a Bibliei.

Elementele cheie ale cartilor din „Colectia Invataturi Biblice” sunt capitolele introductive din fiecare volum care urmaresc sa stabileasca „legatura noastra cu cartea”, precum si o „planificare a mesajelor din cartea biblica in discutie”. „Esenta cartii biblice”, redata sistematic printr-o serie de studii prezentate de aceste volume, il conduce pe invatatorul/predicatorul Bibliei de la textul biblic la forma discursului sau a predicii sale. Fiecare capitol se incheie cu propunerea unei schite pentru predica sau studiu biblic si un studiu biblic detaliat, ideal pentru grupuri mici de studiu.

Cartile publicate in aceasta colectie au ca scop cresterea increderii de manuire a Cuvantului lui Dumnezeu in diferite contexte. Fie ca esti predicator, lider de grup sau lider de tineret, aceste carti iti vor oferi instrumentele necesare pentru studiile tale.