Încercarea credinței – D. Martyn Lloyd-Jones

lei25,00

Descriere

De ce sufera oamenii pe nedrept, in timp ce altii par a fi ocoliti de necazuri? Asaf, prietenul apropiat al Regelui David, discuta Psalmul 73 aceasta problema – enigma ce adesea i-a nedumerit si descurajat pe oamenii lui Dumnezeu.

Psalmistul isi dezvaluie fara oprelisti sentimentele si framantarile, conducandu-ne pas cu pas din pragul disperarii pana la glorioasa certitudine din final. Cartea aceasta este o resursa excelenta pentru cei ce se mira de sau se lupta cu aparenta nedreptate – o carte ce ne ajuta sa dobandim o conceptie echilibrata, biblica despre lume.

Te-ai intrebat vreodata daca viata este dreapta? Sau daca Dumnezeu este drept? Daca da, atunci aceste predici ti se adreseaza. Prin intermediul lor, Doctorul aplica balsamul Scripturii spre alinarea sufletului si intarirea credintei tale.
Kevin DeYoung

Psalmul 73 e saturat de intelepciune spirituala destinata sa-i ajute pe crestini sa faca fata incercarilor si tentatiilor de tot felul. Sunt foarte multumitor lui Dumnezeu sa vad aceasta carte tiparita.
D.A. Carson

Nascut in Tara Galilor, Martin Lloyd-Jones (1899-1981) a fost ajutor de laptar, politician entuziast, participant la dezbateri si asistent principal al lui Sir Thomas Harder, medicul Casei regale britanice. La varsta de 27 de ani a renuntat insa la o cariera medicala ce se anunta a fi de succes, devenind predicator. Intre anii 1938-1968 a desfasurat o lucrare de larga influenta la Westminister Chapel din Londra. Lucrarile sale publicate au avut o circulatie fara precedent, fiind vandute in milioane de exemplare.