Împărați și profeți din Israel, vol. 7 – Gordon Lindsay

lei24,00

Categorie:

Descriere

In timpul Vechiului Testament, precum si in societatea noastra actuala, legea trebuia pusa in practica. Acest lucru cere ca cei alesi de Dumnezeu sa interpreteze corect legea. Acesti barbati si femei au inteles care le este pozitia si s-au bazat pe Dumnezeu pentru intelepciune.

In cadrul acestui volum de Studiu Biblic, vom privi la Ilie, Elisei, la imparatii care fie L-au urmat pe Dumnezeu si Legea lui Moise, fie nu, si la alti profeti.

Aceste naratiuni sunt marturii adevarate ale respectivelor persoane, cuprinzand ceea ce s-a petrecut in acele vremuri cruciale. Aceste insemnari biblice, scrise de istoricii antici, barbati si femei ai lui Dumnezeu, au fost confirmate de cercetatori de-a lungul veacurilor. Oameni de stiinta, academicieni, teologi si specialisti in felurite domenii continua sa caute prin necunoscut anumite chei care sa descuie intelepciunea precum si o cunoastere mai adanca a trairii practice.

Pagina cu pagina, vremurile biblice vor deveni tot mai treji si vom descoperi ca Scriptura nu este doar o simpla carte. Ceea ce invatam din trecut ne va ajuta sa depasim greutatile viitorului. Veti examina punctele tari si punctele slabe ale liderilor – ceea ce a determinat o conducere buna si ceea ce a determinat o decadere a liderilor.

In aceste vremuri de pe urma avem parte de provocari tot mai mari. Studiul imparatilor si profetilor din Israel iti pune la dispozitie anumite strategii care te ajuta sa depasesti orice problema cu care te-ai putea confrunta.